Kinderdagverblijf Lindelaan bestaat vijf jaar

11 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Kinderdagverblijf Lindelaan bestaat vijf jaar

ZWIJNDRECHT - In 2016 bestaat kinderdagverblijf Lindelaan van Yes Kinderopvang 5 jaar. Nadat het gebouw aan de Lindelaan 45 in Zwijndrecht eerst als sportschool diende, is het in 2011 verbouwd tot een prachtig kinderdagverblijflocatie met een geweldige natuurtuin erbij. Het vijfjarig bestaan van deze locatie viert Yes! op vrijdag 2 september a.s. met ouders en kinderen van de locatie en met ouders en kinderen die op de locatie hebben gezet. Het wordt een groot feest met allerlei leuke activiteiten.

Locatiemanager Ineke is vanaf de eerste dag locatiemanager van de locatie en vertelt: ‘Het is een feestje om van deze locatie locatiemanager te zijn. We hebben drie groepen en alle drie de groepen hebben verschillende natuurelementen. Regelmatig spelen de kinderen samen in de ruime hal. En dan ligt er ook nog een mooie tuin achter de locatie, het is geweldig om te zien hoe de kinderen zich hier vermaken en ook nog eens spelenderwijs de natuur ontdekken. In vijf jaar tijd is deze locatie uitgegroeid tot een knusse, vertrouwde locatie waar kinderen zich echt thuis voelen.

En om ons jubileum te vieren organiseren we samen met de pedagogisch medewerkers een groot feest op vrijdag 2 september a.s. van 15:00 tot 17:30 uur. Op het feest zijn natuurlijk alle kinderen en ouders van de locatie welkom. Maar we zouden het ook leuk vinden om het te vieren met kinderen en ouders die op de locatie hebben gezeten. Dus heeft uw kindje op kinderdagverblijf Lindelaan gezeten en heeft u zin om langs te komen? Meld u dan aan via lindelaan45@yeskinderopvang.nl. We gaan er met z’n allen een gezellig feestje en reünie van maken’

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.