Nieuwe Column van Chris Moorman geplaatst

23 mei 2016
Nieuwe Column van Chris Moorman geplaatst

ZWIJNDRECHT -  Onze columnist voor Zwijndrecht.net heeft weer een nieuwe column geplaatst. Deze keer met de titel: Het Witte Huis van Zwijndrecht.

"Soms is het leven heel spannend ook al gebeurt er niet heel veel.  Maar wat voor de een niets is, is voor de ander ernstig ingrijpend. Ik kan daar veel voorbeelden van noemen, maar er sprong er een in gedachten, die te maken heeft met de sloop van een huis in Zwijndrecht........." Tot zover het begin van de nieuwe column van Chris Moorman, lees hier verder.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.