Nieuwe Column van Chris Moorman: "Fietsen met het Rotterdams Nieuwsblad......"

15 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Nieuwe Column van Chris Moorman: "Fietsen met het Rotterdams Nieuwsblad......"

ZWIJNDRECHT -  Chris Moorman heeft weer een nieuwe column op Zwijndrecht.net geplaatst. Hierin gaat hij met u terug naar zijn jeugdtijd........

Hier vast een voorproefje: "Nadat ik bij terugkomst van vakantie Zwijndrecht inreed en weer bekende plekken voorbij zag komen dacht ik ineens aan mijn krantenwijk. Ik fietste dagelijks door Zwijndrecht wat nog niet zo groot was. Mijn wijk was in Zwijndrecht en werd begrensd door het spoor de Bootjessteeg en in eerste instantie de Rotterdamseweg, Laurensvliet......." Lees hier verder.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.