Betaald parkeren rond WC Walburg officieel afgeschaft

02 juli 2016
Betaald parkeren rond WC Walburg officieel afgeschaft

ZWIJNDRECHT -  Het Zomerfeest bij Winkelcentrum Walburg is geopend

Het betaald parkeren rond WC Walburg is nu per vandaag 1 juli 2016 echt officieel afgeschaft. Op initiatief van de winkeliersvereniging verwijderde burgemeester Dominic Schrijer, vanmorgen om 10 uur samen met afgevaardigden van de gemeenteraad, ondernemers, bewonersorganisaties, de wijkagent en andere betrokkenen, op ludieke wijze een parkeerautomaat. Meer foto'sBron: Goedetips.nl

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.