Inleveren kraskaarten parkeren winkelcentrum Walburg kan hele maand september

30 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Inleveren kraskaarten parkeren winkelcentrum Walburg kan hele maand september

ZWIJNDRECHT - Met ingang van 1 juli 2016 heeft de gemeenteraad het betaald parkeren rond het winkelcentrum Walburg afgeschaft. Heeft u nog kraskaarten over voor het parkeren in het gebied rondom winkelcentrum Walburg? U kunt deze tegen teruggave van het aankoopbedrag inleveren bij de afdeling Gemeentewinkel op het gemeentehuis.

Inleveren tot en met 30 september 2016
U kunt uw kraskaarten van 1 tot en met 30 september inleveren op het gemeentehuis op de volgende tijden:

Op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 13.00 uur tot 16.30 uur. Op woensdag van 13.00 uur tot 20.00 uur.

U kunt alleen kraskaarten inleveren die nog geldig zijn na 30 juni 2016 in de sectoren 1, 2, 3, 5, 6, en 8.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.