Fraaie start Gymnastiekvereniging Oefening & Ontspanning op verenigingsmarkt

05 september 2016 door Ton Vermeulen
Fraaie start Gymnastiekvereniging Oefening & Ontspanning op verenigingsmarkt

ZWIJNDRECHT - Winkeliersvereniging Winkelcentrum Walburg organiseerde zaterdag 3 september een verenigingsmarkt. Het was niet de eerste keer dat de Gymnastiekvereniging Oefening & Ontspanning (O & O) hier aan deelnam, dus bepakt en bezakt met allerlei foldermateriaal en transportabele turn- en gymnastiekmaterialen richtte ze hun stand in op de markt.Een groot promotieteam verspreidde in hoog tempo O & O-flyers onder het winkelende publiek. Bij de stand werden vele Walburgbezoekers voorzien van de nodige clubinformatie. Voor de gelegenheid was een demo-team samengesteld. Turnmeisjes onder leiding van Joyce en Stephanie van Cappellen verzorgden enkele spring- en acrodemonstraties en de wedstrijdgroep van Stephanie Schoonbeek en Ramona Stook lieten schitterende dansvormen met ritmisch materiaal zien. Zo begon O & O fraai het nieuwe sportseizoen.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.