Bands gezocht voor open podium Jongerencentrum Mikado

09 september 2016 door Ton Vermeulen
Bands gezocht voor open podium Jongerencentrum Mikado

ZWIJNDRECHT -  Zin om lekker op te treden met je band? Zit je in een band en lijkt het je leuk om voor publiek te spelen? Zijn jullie een beginnende band of spelen jullie al een tijdje samen, het maakt niet uit, alle bands zijn welkom.

Dit is de perfecte mogelijkheid om wat ervaring op te doen en voor een gezellig publiek jullie muziek te laten horen. Dus pak je kans en meld je snel aan voor het Open Podium in Mikado. De data zijn op 1 oktober, 29 oktober, 26 november en 17 december 2016. Er kunnen per avond twee  à drie bandjes optreden. Een standaard backline is aanwezig en de toegang is gratis.

Voor aanmelding en/of info kunt u contact opnemen met: Fatima Plomp, jongerenwerker, 06 33 61 66 53 of f.plomp@diverz.info.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.