Medaille regen voor de Twirlers van Celebration

12 september 2016 door Hennie van der Zouw
Medaille regen voor de Twirlers van Celebration

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 10 september was het weer zover voor alle meiden van Celebration uit Zwijndrecht. Alle meiden van jong tot oud, kregen weer de kans om hun twirl routines te laten zien aan de jury in Nijkerk. Iedereen heeft hard getraind in de vakantie en dit was te zien in alle routines! De jury zag dit ook en heeft alle meiden beloond met prachtige resultaten.

In de categorie 1-baton heeft Nathalie Kreukniet een eerste plaats behaald en promotie naar een hogere klasse! Alissa de Vries behaalde in haar klasse ook een gouden medaille en plaatsingspunten voor het NK in Amsterdam. Wendy Schuiling wist vierde te worden in haar klasse. Dianne Kerkhof en Eva Helmink kwamen uit in dezelfde klassen en werden beloond met een gouden en zilveren medaille. Kelsey Stok wist vele meiden achter zich te laten en eindigde op een 5e plek.

In de categorie 2-baton behaalden Alissa de Vries, Eva Helmink en Kelly Bettonvil alle drie een gouden medaille in hun eigen klasse. Ook in de categorie Super-X-Strut werd twee keer goud behaald door Dianne Kerkhof en Kelly Bettonvil. Dianne Kerkhof wist zich met haar routine ook te plaatsen voor de NK in januari in Amsterdam.

Ook de allerkleinste dames lieten zich van hun beste kant zien. Esmee de Borst werd vierde op het onderdeel Kids Twirl en Isis Plaisier behaalde op dit zelfde onderdeel een gouden medaille.

In de categorie Solo Dance Twirl hebben veel meiden voor de jury mogen optreden. Gwen Gallagher werd beloond met een gouden medaille en Nathalie Kreukniet met een zilveren medaille. Sam Euser, Jill Roeland en Danique Kooiman werden niet beloond met een podiumplek maar wel met een mooi punten aantal. Erin Euser werd in haar klasse beloond met een zilveren medaille en Amber Wervenbos eindigde op een eerste plaats en ontving goud. In de Senior Beginner wist Jinke Oostvogel een zilveren medaille binnen te slepen en promoveerde ook naar een hogere klasse.

Bij het ensemble Dance Twirl wist ons ensemble B, bestaande uit Alissa de Vries, Eva Helmink en Dianne Kerkhof, te promoveren naar een hogere klasse.
Het jongste Large Team van Celebration uit Zwijndrecht ging voor het eerst in de nieuwe samenstelling hun optreden tegemoet. Op korte termijn hebben zij nog hard moeten trainen om verschillende aanpassingen onder de knie te krijgen maar dit hebben zij super goed gedaan en werden ook beloond met een grote beker en een eerste plaats.

Wat een goed begin van de tweede helft van het seizoen. Voor de trainsters, deelnemers en natuurlijk de supporters was dit weer een succesvolle wedstrijd met veel onderling plezier.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.