Seniorenselectie van Albatros stuurt Excelsior zonder punten naar huis

12 september 2016 door Hennie van der Zouw
Seniorenselectie van Albatros stuurt Excelsior zonder punten naar huis

ZWIJNDRECHT - Zowel het vlaggenschip als de reserves van de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros speelden een zeer goede wedstrijd tegen Excelsior uit Delft en wisten de punten in Zwijndrecht te houden.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen wist het eerste seniorenteam nog niet te winnen van Excelsior, maar Albatros liet in deze wedstrijd zien grote stappen te hebben gemaakt. Vooral verdedigend werd het verschil gemaakt. Toch lukte het Albatros niet om voor rust een gat te slaan en ver uit te lopen op Excelsior. Na rust bleef Albatros geconcentreerd en creatief spelen en werd de voorsprong verder uitgebouwd naar een verdiende overwinning, 17-13.

Bij de reserves gingen beiden ploegen in de eerste helft zeer gelijk op en werd er gerust met een 7-8 achterstand. Albatros kwam echter zeer sterk uit de kleedkamer en wist de achterstand om te buigen naar een mooie overwinning, 19-13.

De grootste score komt deze keer op de naam van E4, dat maar liefst 28 keer scoorden tegen Nieuwerkerk en maar één doelpuntje doorliet! D2 wist zelfs de 0 te houden tegen Oranje Wit. Evenals vorige week scoorden zij er zelf 15! Ook een hoge score voor E1: zij rolden DSO op met 23-3.

Het derde seniorenteam speelde net als vorige week gelijk. Albatros wist een 10-13 voorsprong tegen ONDO helaas niet vol te houden en moest genoegen nemen met één punt, 13-13. Verder waren er onder andere mooie overwinningen voor A2 en C1 die respectievelijk met 13-5 van Blauw Wit en met 4-14 van TOGO wisten te winnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.