Eerste Limburgia recreantentoernooi sv Conventus een groot succes

19 september 2016 door Hennie van der Zouw
Eerste Limburgia recreantentoernooi sv Conventus een groot succes

ZWIJNDRECHT - De allereerste editie van het Limburgia recreantentoernooi van sv Conventus is zeer succesvol verlopen. Op zondag 11 september organiseerde de club voor het eerst een recreantentoernooi, waar vijf teams uit binnen- en buitenland aan deelnamen.

Het toernooi werd georganiseerd voor korfballers waarvoor de reguliere competitie te zwaar of te intensief voor is en welke eens in de paar weken ontspannen enkele wedstrijden willen spelen. Aan het toernooi deden naast Conventus ook teams van Fortissimo en Lynx deel, terwijl het Belgische Hoevenen en Verde het toernooi een internationaal kaliber gaven.

In tegenstelling tot reguliere toernooien zou dit toernooi uit verschillende onderdelen bestaan. De strafworpencompetitie zou worden gewonnen door Fortissimo, waarvoor het team beloond zou worden met een fles champagne en een oorkonde. Daarnaast ging de sportiviteitsprijs naar Lynx, in de vorm van een doos ijsjes. Dit terwijl er gedurende de koffiepauze voor elke team een door Limburgia beschikbaar gesteld punt vlaai klaarstond!

Uiteraard ging het vooral om de onderlinge competitie, welke eveneens door Fortissimo overtuigend werd gewonnen. Het team scoorde maar liefst vier overwinningen in vier wedstrijden!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.