Peuter-kleuter-gym-instuif druk bezocht

26 september 2016 door Hennie van der Zouw
Peuter-kleuter-gym-instuif druk bezocht

ZWIJNDRECHT - Meer dan honderd peuters en kleuters vonden zaterdag de weg naar de O & O-turnhal aan de Uilenvliet om deel te nemen aan de door Gymnastiekvereniging O & O georganiseerde peuter-kleuter-gym-instuif.

In een drietal sessies konden de kinderen in een tweetal beweegbanen kennis maken met allerlei klim- balanceer- duikel- spring en rolvormen. Ook het bewegen op muziek was onderdeel van het programma. Op een speelse wijze kwamen de kinderen daarbij tot diverse expressievormen.
Na afloop van iedere sessie werden de kinderen getrakteerd op limonade en een pannenkoek en kregen zij bij de uitgang een kleurplaat mee.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.