Zestig jaar Dames-Heren-Recreatie-Gym

26 september 2016 door Hennie van der Zouw
Zestig jaar Dames-Heren-Recreatie-Gym

ZWIJNDRECHT - Donderdag heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O gevierd dat zij zestig jaar geleden gestart is met dames-heren-recreatiegym. Alle leden van de desbetreffende groepen waren uitgenodigd voor een feestelijke doe- en info-avond die het bestuur georganiseerd had in haar eigen turnaccommodatie aan de Uilenvliet.

De leden werden ontvangen  met koffie en gebak en kregen vervolgens een attractief programma aangereikt. Met veel plezier werd er deelgenomen aan een drietal beweegvormen op muziek en kon men zich uitleven met een balspel. De rustmomenten werden ingevuld met deskundige informatie omtrent diabetes en een kennisquiz.

Het geheel werd afgesloten met een hapje en een drankje.
Wat  60 jaar geleden met één uur damesgym op levende pianomuziek van start ging is in de loop der jaren uitgegroeid tot een verengingspoot van maar liefst dertien  groepen met een gevarieerd beweegaanbod uiteenlopend van conditietraining voor heren, conditietraining voor dames,  bodygym, 55+ aerobics, steps/aerobics, body-fit, classic jazz, recreatief toestelgym en samen actief sporten.

Belangstellenden kunnen nadere informatie inwinnen bij het secretariaat Nel Kortman, tel. 078-6194230 of op de site www.o-en-o-zwijndrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.