Vlaggenschip CKV Albatros zet goede lijn afgelopen weken niet door

26 september 2016 door Hennie van der Zouw
Vlaggenschip CKV Albatros zet goede lijn afgelopen weken niet door

ZWIJNDRECHT -  Het eerste team van de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros wist de goede lijn van de afgelopen weken helaas niet door te zetten en pakte geen punten tegen Valto. De reserves wisten wel te winnen.

Albatros 1 had niet de scherpte en de aanvalsdrift van de laatste weken. Bovendien was de lengte van Valto een spelbreker. Via 8-8 bij rust leek Albatros wat beter uit de kleedkamer te komen maar vanaf 11-11 kwam de klad er in. Valto ging vertragend spelen en Albatros moest lijdzaam toezien hoe de twee punten verloren gingen: 15-18.

Het tweede was op alle fronten sterker dan Valto 2 en scoorde over veel schijven: 22-11.

Albatros 3 verloor voor het eerst dit seizoen. In Bleiswijk waren Weidevogels 2 en de gasten goed aan elkaar gewaagd, maar in de slotfase viel alles net de verkeerde kant op: 20-18.

Bij de senioren was er verder winst voor het 6e en 7e. Na vorig weekend met 13-16 van PKC te hebben verloren wist Albatros 6 dit weekend met dezelfde uitslag te winnen van PKC. In een wedstrijd met weinig doelpunten wist senioren 7 toch aan het langste eind te trekken, 5-4.

A1 hield in de eerste helft stand tegen Sporting Delta A1, maar net voor rust werd het klassenverschil duidelijk. Via 5-10 bij rust werd het uiteindelijk weer een zware nederlaag: 10-24.

Aan het begin van de wedstrijd mocht Dylene Hoogendoorn haar laatste minuten op het korfbalveld maken. Vanwege een chronische blessure aan haar enkel is korfballen onmogelijk geworden en daarom moest de getalenteerde jongste telg van de korfbalfamilie afscheid nemen van de korfbalsport. Een ovationeel en emotioneel afscheid viel haar ten deel.

C1 speelde een prima wedstrijd tegen ONDO en wist gemakkelijk te winnen, 16-2.

D1 had PKC bijna te pakken, maar de vierde nederlaag met een klein verschil werd een feit: 13-15.

De grootste uitslag is deze week voor E1 dat maar liefst 33 keer wist te scoren tegen ADO.

Afgelopen vrijdag werd de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden waarbij ook acht jubilarissen werden gehuldigd. (Zie foto)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.