Negen vrijwilligers Swinhove Groep ontvangen Zwijndrechtse Heugel

28 september 2016 door Hennie van der Zouw
Negen vrijwilligers Swinhove Groep ontvangen Zwijndrechtse Heugel

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 28 september werden negen vrijwilligers van de Swinhove Groep in Zwijndrecht naar locatie De Lindonk gelokt voor koffie met gebak. Wat zij niet wisten, was dat een zoon van één van deze vrijwilligers hen op succesvolle wijze had voorgedragen voor een gemeentelijke onderscheiding, de Zwijndrechtse Heugel. Hiervoor komt iemand in aanmerking die minimaal 15 jaar vrijwilligerswerk heeft gedaan.

Ook was een verrassing dat burgemeester Dominic Schrijer langskwam om hen deze onderscheiding op te spelden en hen persoonlijk toe te spreken, waarbij hij zijn waardering uitsprak voor hun jarenlange inzet bij de Swinhove Groep. Sommige van deze vrijwilligers doen dit al langer dan 25 jaar! Het was een feestelijke bijeenkomst in aanwezigheid van de cliënten van de Dagactiviteiten, waarvoor deze vrijwilligers actief zijn.

De Swinhove Groep is uiteraard buitengewoon trots op al haar vrijwilligers, maar op deze negen onderscheiden dames natuurlijk op deze dag een beetje extra. Wilt u ook vrijwilliger bij de Swinhove Groep worden? Dat kan uiteraard, stuur een mail naar cdlijster@swinhovegroep.nl of bel met 078-6255528.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.