Burgemeester Dominic Schrijer opent winkel Best Chique

04 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Burgemeester Dominic Schrijer opent winkel Best Chique

ZWIJNDRECHT - Donderdag 29 september 2016 opende burgemeester Dominic Schrijer officieel de kledingboetiek "Best Chique". In de winkel zijn vooral tweedehands duurdere merken te vinden variërend van kleding, tassen, schoenen, horloges en sieraden.

'Best Chique is te vinden op het Maasplein 65 te Zwijndrecht. Een deel van de verkoopopbrengst gaat naar het scholenplan in Gambia. Een ander deel gaat naar een project in Mauritanië.  De winkel draait op vrijwilligers en is ook een leerbedrijf. 'Best Chique' zal onder andere gaan samenwerken met de kledingbank in Rotterdam.

In de winkel is een kapsalon gevestigd. De winkel is geopend op donderdag (ook op koopavond), vrijdag en zaterdag.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.