Nieuwe Wijkkeuken in de wijk Noord

04 oktober 2016 door Josette Huisman
Nieuwe Wijkkeuken in de wijk Noord

ZWIJNDRECHT - Vanaf 10 oktober heeft Diverz naast de Wijkkeuken in Kort ambacht ook een Wijkkeuken in de wijk Noord. Namelijk in Wijkcentrum Xiejezo aan de Grote Beerstraat 10. Elke maandag kan er tussen de middag (om 12.15 uur) aangeschoven worden voor een gezonde warme lunch. De maaltijd wordt elke keer weer bereid door een enthousiaste groep dames uit allerlei culturen. Ook cliënten van Gemiva komen ons hier bij helpen.

De eerste keer kunt u gratis kennismaken met de wijkkeuken. Daarna vragen wij €2,50 voor een 2-gangen lunch. De planning is als volgt:

  • 10 oktober – Antilliaans,
  • 17 oktober- Afrikaans,
  • 24 oktober- Somalisch en op
  • 31 oktober- Turks. 

Heeft u zin om hier bij te zijn? We eten om 12.15 uur.
Opgeven (verplicht) kan bij Xiejezo: tel. 078-6127622 of via email: l.vanderwal@diverz.info.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.