Zeven kampioenen gehuldigd bij CKV Albatros

10 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Zeven kampioenen gehuldigd bij CKV Albatros

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag zijn er bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros maar liefst zeven kampioenen gehuldigd. Senioren 9, B4, C1, E2, E4, F1 en F2 mochten afgelopen zaterdag bloemen in ontvangst nemen.

Senioren 9 verloor in een leuke wedstrijd van KCR 9 (18-19), maar mocht ondanks het verlies wel het kampioensschap vieren. B4 ging rusten met een 1-0 voorsprong, maar in de tweede helft werd het doel beter gevonden: 8-1 voor de ongeslagen kampioen! Ook C1 werd afgelopen zaterdag gehuldigd, met maar liefst 106 doelpunten voor en maar 15 tegen de overduidelijke kampioen! E2 maakte het spannend in de wedstrijd tegen Vriendenschaar, maar wist gelukkig aan het langste eind te trekken, 9-8.

De grootste uitslag is deze week voor E4 dat Nieuwerkerk met maar liefst 31-0 versloeg en terecht de bloemen in ontvangt mochten nemen. Ook F1 mocht een feestje vieren. Het grootste deel van de wedstrijd stond F1 achter tegen de grootste concurrent, maar in het laatste kwart wist Albatros vijf doelpunten te maken waardoor ze het gedeelde kampioenschap konden vieren! F2 maakte het zichzelf iets makkelijker en won met 7-4 van Merwede en is daardoor ongeslagen kampioen.

Het tweede seniorenteam had een makkelijke wedstrijd tegen Tilburg 2, 20-9. Het eerste had het iets lastiger en vond een stug Tilburg tegenover zich. Met name de dames van de Brabantse ploeg scoorden, maar Albatros bleef de bovenliggende partij en won met 22-19.

Aan het einde van de dag vierde de BBB-ploeg haar 10-jarig jubileum in de stralende herfstzon met paalschieten, partijen en een gezellig Caraibisch feestje met heerlijk eten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.