'De Heugel' voor mevrouw Den Ouden-van Elderen

10 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
'De Heugel' voor mevrouw Den Ouden-van Elderen

ZWIJNDRECHT - Dinsdag 4 oktober 2016 heeft burgemeester Dominic Schrijer Elly den Ouden-van Elderen uit Heerjansdam gehuldigd met de erespeld 'De Heugel'.

Mevrouw den Ouden kwam nietsvermoedend naar de ledenvergadering over het 80-jarige bestaan van de Oranjevereniging Heerjansdam. Daar werd zij verrast door de komst van de burgemeester. 'De Heugel' is haar uitgereikt naar aanleiding van haar bijzondere inzet en 27-jarig bestuurslidmaatschap van de Oranjevereniging. Daarnaast verricht mevrouw den Ouden een grote diversiteit aan maatschappelijke vrijwilligersactiviteiten voor de Heerjansdamse samenleving.

Bijschrift foto: Mevrouw Den Ouden ontvangt 'De Heugel' van burgemeester Dominic Schrijer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.