Huizen Zwijndrecht ontruimd vanwege gaslek

14 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Huizen Zwijndrecht ontruimd vanwege gaslek

ZWIJNDRECHT - De hulpdiensten rukten vrijdagochtend rond 9 uur uit, nadat bij graafwerkzaamheden aan de Lindelaan in Zwijndrecht een gaslek ontstond. Er raakte niemand gewond.

Iets na half negen werd het lek geconstateerd. Daarop werden zo’n dertig woningen ontruimd. Het  gemeentehuis deed dienst als opvanglocatie. Bij het nabij gelegen kinderdagverblijf werd geen gas gemeten. De medewerkers besloten uit voorzorg de kinderen toch op een andere locatie onder te brengen. Het lek was rond half elf weer gedicht. Bewoners konden weer terug naar hun huizen.

Stedin zorgt voor de reparatie van de beschadigde gasleiding en zorgt daarna dat de gasvoorziening naar de woningen en bedrijven weer is hersteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.