Sfeervolle wedstrijd Twirlteam Accelerando

17 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Sfeervolle wedstrijd Twirlteam Accelerando

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag organiseerde Twirlteam Accelerando een twirlwedstrijd in de Develhal. Diverse verenigingen hebben hier aan deelgenomen. De tribune was goed gevuld met supporters en de sfeer was dan ook zeer gemoedelijk. Twirlteam Accelerando heeft het afgelopen jaar al hele goede resultaten geboekt, maar toch werden er ook deze wedstrijd naast de vele mooie punten,  wederom 4 promoties behaald.

Kelly Franken en Ester Verton promoveerden beide naar de beginnersklasse met het onderdeel I baton. Aiden Smit presteerde hetzelfde maar dan met het onderdeel dance twirl. Het duo Amber van Gelder en Bonita de Ruiter zijn met het onderdeel duo dance twirl gepromoveerd naar de intermediate klasse. Inmiddels heeft  reeds een groot aantal meiden van Twirlteam Accelerando zich weten te plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Wil je ook kennis maken met de twirl sport? Woensdag 19/10 en 26/10 zijn er open trainingen. kom tussen 17:00-19:00 uur gerust langs in ons Clubgebouw ’t Hoff, Lindtsebenedendijk 149 te Zwijndrecht. Tijdens deze inloop trainingen mag je gratis mee trainen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.