Twirlteam Accelerando behaalt plaatsing voor Nederlands Kampioenschap

24 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Twirlteam Accelerando behaalt plaatsing voor Nederlands Kampioenschap

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 22 oktober vertrokken de leden, coaches en supporters van Twirlteam Accelerando richting Brielle voor hun laatste reguliere wedstrijd van dit seizoen. Nog één keer stralen en aan de jury te laten zien hoe hard er is getraind het afgelopen jaar. Het C team zat al een aantal keren heel dicht bij de benodigde plaatsingspunten en aangezien zij in 2015 Nederlands Kampioen zijn geworden, wil dit talentvolle team de titel dolgraag verdedigen.

Met 65 optredens nam Twirlteam Accelerando deel aan de wedstrijd in Brielle. Terwijl iedereen zich van haar beste kant liet zien, was de onderlinge sfeer heel gezellig. De solisten en teams wisten zich zeer goed te presenteren. Naast de jury waren ook de coaches Cobi de Ruiter, Lenneke Beerentemfel, Desiree de Ruiter en Annemarie van Veldhoven erg tevreden over hoe deze dag uiteindelijk is verlopen.

Toen de punten van het C team bekend werden was de vreugde erg groot. Het is gelukt om net als het A,B en D twirlteams, die zich eerder dit seizoen al plaatsten, naar het NK te gaan.  In totaal hebben 47 onderdelen van Twirlteam Accelerando zich het afgelopen twirl-jaar geplaatst voor het NK. De voorrondes worden gehouden in Hoofddorp  en de Nederlandse Kampioenschappen in Almere. 

Naast de prachtige prestatie van het C team wisten diverse onderdelen nog een promotie in de wacht te slepen;
Bij het onderdeel I baton promoveerden Aiden Smit en Ester Verton naar de beginners en Manon Pap naar de Intermediate. Amber van Ooijen presteerde hetzelfde maar dan met het onderdeel II baton. Iris Opmeer wist haar optreden zeer goed neer te zetten en promoveerde met het onderdeel solo dance twirl zelfs naar de Advance, dit is de hoogste klasse binnen de twirlsport!

Twirlteam Accelerando gaat zich nu voorbereiden op de Nederlandse Kampioenschappen. Ondanks dat dit best een drukke tijd is, zit de feestcommissie ook niet stil. Zo staat er een leuk Kerstgala op het programma en zijn zij bezig met de activiteiten voor het Accelerando Kamp dat voor volgend jaar staat gepland.

Hou je van dansen, ballet en muziek? Kom dan kijken bij onze trainingen. Meer informatie vind u op www.accelerandozwijndrecht.nl of neem contact op met Cobi de Ruiter tel. 06-24879572.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.