Dans- en Springinstuif groot succes

24 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Dans- en Springinstuif groot succes

ZWIJNDRECHT - De dans- en springinstuif in de herfstvakantie georganiseerd door de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O was een groot succes.
Meer dan honderd kinderen van de groepen 3 t/m 8 van de basisschool wisten de O & O-turnhal aan  de Uilenvliet te vinden.

Met veel enthousiasme werd er deelgenomen aan het dansgedeelte en werd er naar hartenlust gesprongen op de vijf verschillende springsituaties, waarbij het saltospringen in de kuil de favoriet was.  In de pauzes werden de kinderen  getrakteerd op limonade.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.