Wethouder Robert Kreukniet feliciteert bedrijf Verhage Walburg met 2e plaats in Cafetaria Top 100

31 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Wethouder Robert Kreukniet feliciteert bedrijf Verhage Walburg met 2e plaats in Cafetaria Top 100

ZWIJNDRECHT - Woensdag 26 oktober 2016 bezocht wethouder Robert Kreukniet (Economie) de Verhage vestiging in Walburg en overhandigde namens het college een bloemetje  aan de bedrijfsleider Jeffrey Reedijk voor het behalen van de tweede plaats in de Snackkoerier Cafetaria Top 100.

De wethouder  Kreukniet sprak zijn waardering uit over de franchisenemers Richard en Marriëlle Groeneweg: “Je hoeft niet eens bij Verhage Walburg naar binnen te gaan om te concluderen dat dit een absolute topzaak is. De uitnodigde gevel, het fleurige terras, het krijtbord dat zomerse ijskoffie aanprijst; het zijn allemaal tekenen van passie en enthousiasme. En wie wel binnenstapt, wordt alleen maar gelukkiger.”

Een hoge klassering is Richard en Marriëlle niet vreemd. De twee bevlogen ondernemers wisten tien jaar geleden zelfs een eerste plaats te bemachtigen met hun zaak aan de Kort Ambachtlaan in Zwijndrecht.

Daarnaast sprak de wethouder zijn bewondering uit voor directeur Ton Bijl van Verhage omdat maar liefst 25 Verhage vestigingen een felbegeerde plek in deze ranglijst behaalden, met als klap op de vuurpijl een fantastische tweede plaats voor de Zwijndrechtse vestiging in winkelcentrum Walburg.

Fotobijschrift: Wethouder Robert Kreukniet (Economie) overhandigt namens het college een bloemetje aan bedrijfsleider Jeffrey Reedijk  (links) van de Verhage vestiging in Walburg.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.