Rijksinspectiekantoor feestelijk geopend

04 november 2016 door Hennie van der Zouw
Rijksinspectiekantoor feestelijk geopend

ZWIJNDRECHT - Woensdag 2 november  2016 heeft burgemeester Dominic Schrijer  het nieuwe rijksinspectiekantoor feestelijk geopend. Het gebouw, gelegen aan de Westelijke Parallelweg in Zwijndrecht, was jarenlang in gebruik bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Na een reorganisatie binnen de organisatie werd het pand volledig verbouwd en biedt het nu, naast de NVWA, ook onderdak aan de inspectiediensten van Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) en de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (ISZW).

Na een korte talkshow waarin de inspecteurs-generaal van de drie diensten in gesprek traden met de burgemeester en een afgevaardigde van het vastgoedbedrijf van het Rijk, verrichtte de burgemeester de officiële opening.

Aanwinst
Onder leiding van het Rijksvastgoedbedrijf is het gebouw volledig verbouwd en getransformeerd naar een modern, licht en duurzaam kantoorgebouw.
‘De komst van het rijksinspectiekantoor is een aanwinst voor de gemeente Zwijndrecht’, aldus burgemeester Dominic Schrijer.  "Een gedeelde huisvesting op een centraal gelegen locatie biedt voordelen voor de inspectiediensten zelf. Daarnaast ben ik er erg trots op dat er nu maar liefst drie rijksdiensten in onze gemeente gevestigd zijn. Graag geven we ze een warm welkom."

Fotobijschrift: Opening van het Rijksinspectiekantoor.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.