Bart Deurloo actief in Zwitserland met zilveren medaille

07 november 2016 door Hennie van der Zouw
Bart Deurloo actief in Zwitserland met zilveren medaille

ZWIJNDRECHT - Voor O & O-turner Bart Deurloo stond voorbije weekend in het teken van een tweetal in Zwitserland gehouden internationale toernooien. Op donderdag was Bart in Chiasso actief op het 33ste Memorial Arturo Gander toernooi en op zaterdag vormde hij bij de Swiss Cup in Zürich een team samen met de Nederlandse turnster Eythora Thorsdottir.

In Chiasso turnde Bart een keuze vierkamp en wist met 57,700 punten knap het zilver te veroveren, achter de Oekraïner Oleg Verniaiev die het goud voor zich op eiste.

In Zürich wisten Eythora en Bart de eerste ronde goed te doorstaan. In de tweede ronde echter lieten beiden steekjes vallen op balk en voltige en zagen daardoor de finalestrijd aan zich voorbij gaan.

Zij eindigden op dit sterk bezette toernooi op een negende plaats.
Wesley de Haas en Jordi Hagenaar, beiden junior-turners en eveneens lid van O & O, kwamen ook in Zwitserland tot actie. Zij waren namens Nederland afgevaardigd naar de in Wallisellen gehouden vierlandenontmoeting tussen Zwitserland, Italië, België en Nederland.

Het team verder bestaande uit Lars Vos (DOS-Kampen), Wout Teillers (Turnz Amsterdam Gymnastics) en Jaro van Wijngaarden (St. Mauritius-Volendam) turnden 217,600 punten bijeen en eindigde daarmee op de vierde plaats. Wesley werd ingezet op vijf toestellen en realiseerde een totaalscore van 63,950 punten. Jordi kwam uit op vier toestellen en turnde 48,300 punten bijeen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.