NK-kwalificatie voor O&O-turnsters

07 november 2016 door Hennie van der Zouw
NK-kwalificatie voor O&O-turnsters

ZWIJNDRECHT - Het damesteam van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O heeft zich in Waspik gekwalificeerd voor de nationale titelstrijd voor clubteams.

Met achttien tegenstanders vanuit het gehele land bond het O & O-team, bestaande uit de turnsters Esmé van Geldorp, Desirée Storm, Renate van ’t Hof, Sabrina Weijer en Liz Gelderblom, de strijd aan voor het fel begeerde een NK-startbewijs. De teams waren aan elkaar gewaagd. Na een spannende strijd eindigden de turnsters met 95,166 punten op een vierde plaats, slecht 0,10 pnt. verwijderd van het erepodium.

Met dit resultaat drongen zij door tot de finalestrijd. Deze vindt plaats in Hoofddorp  in het weekend van 18 en 19 november a.s.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.