Burgemeester Schrijer bezoekt 100-jarige meneer C. van Iwaarden

07 november 2016 door Hennie van der Zouw
Burgemeester Schrijer bezoekt 100-jarige meneer C. van Iwaarden

ZWIJNDRECHT - Op 3 november is burgemeester Dominic Schrijer hartelijk ontvangen in De Lindonk ter ere van de 100ste verjaardag van de heer Van Iwaarden. Meneer Van Iwaarden vierde zijn bijzondere verjaardag in het bijzijn van kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen én twee vriendinnen.

Kees is geboren op 3 november 1916 in Rotterdam en woont al ruim 80 jaar in Zwijndrecht. Van 1954 tot 1966 is Kees ouderling en scriba geweest in de Hervormde kerk Groote Lindt. Hij heeft in die tijd een handleiding voor ouderlingen geschreven. Daarna is meneer Van Iwaarden gemeenteraadslid voor de toenmalige CHU geweest. Na 12,5 jaar heeft hij daar afscheid genomen.

De heer Van Iwaarden staat bekend om de kilometers die hij nog op latere leeftijd fietste. Omstreeks zijn 85e levensjaar is hij overgestapt op een scootmobiel. Maar ook op de scootmobiel maakt hij vele tochten. Hij gaat pas naar huis als de accu van het vervoermiddel leeg is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.