Heugel voor mevrouw Maaskant-Peterse

08 november 2016 door Hennie van der Zouw
Heugel voor mevrouw Maaskant-Peterse

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 2 november jl. is mevrouw Cornelia Dirkje Maaskant-Peterse door burgemeester Dominic Schrijer alsnog onderscheiden met de Zwijndrechtse erespeld 'De Heugel'. Op 28 september jl. werden een aantal collega's van mevrouw Maaskant via de Swinhove-groep ook al onderscheiden. Door ziekte kon mevrouw Maaskant daar helaas niet bij aanwezig zijn.

Nietsvermoedend kwam zij naar het gemeentehuis en werd daar blij verrast door de komst van haar collega's van de 'Sociëteit' uit de Swinhove-groep. Burgemeester Schrijer wilde mevrouw graag in het zonnetje zetten als dank voor haar jarenlange inzet als vrijwilligster. Al 15 jaar komt mevrouw Maaskant trouw op haar brommertje naar de bewoners van de Swinhove-groep.

Samen met haar echtgenoot heeft zij jaren in de binnenvaart gewerkt. Gezien de geschiedenis van Zwijndrecht, liggend aan de Maas, heeft mevrouw hier altijd wel iets moois over te vertellen aan de bewoners. Verder verricht mevrouw Maaskant diverse werkzaamheden voor de 'Sociëteit', waarbij zij vooral de Bingo met hart en ziel organiseert.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.