ABZ betreurt, maar respecteert het vertrek van haar wethouder Henk Mirck

01 september 2016
ABZ betreurt, maar respecteert het vertrek van haar wethouder Henk Mirck

ZWIJNDRECHT - Van Algemeen Belang Zwijndrecht kregen we het volgende bericht: "We nemen met pijn in het hart afscheid van een sterk bestuurder. De eerste wethouder die ABZ leverde aan het college van Zwijndrecht heeft in de 6,5 jaar dat hij wethouder was belangrijk werk verricht voor de Zwijndrechtse gemeenschap.

Op het gebied van duurzaamheid, natuur- en milieu-educatie en dierenwelzijnsbeleid heeft Zwijndrecht zich tijdens zijn wethouderschap onderscheiden.

Daarnaast was Henk Mirck een echte netwerkbestuurder die ons op buitengewoon kundige wijze vertegenwoordigde in het Drechtstedenbestuur. Daar was hij betrokken bij twee grote reorganisaties en grote projecten als ICT op Orde.

Voor de regio zette hij zich bijzonder in op het terrein van Duurzaamheid, waardoor in de Drechtsteden vele initiatieven op dat vlak konden bloeien.

Voor ons sloeg het nieuws ook stevig in. Wij gaan ons nu beraden op het vervolg.

We willen Henk bedanken voor zijn grote bijdrage aan ABZ als partij en Zwijndrecht als gemeenschap.

We wensen hem veel succes bij de uitdagingen die op zijn pad gaan komen."

Fred Loos
Algemeen Belang Zwijndrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.