Verkeerd gestalde fietsen bij het station weggehaald en opgeslagen in fietsdepot

09 november 2016 door Hennie van der Zouw
Verkeerd gestalde fietsen bij het station weggehaald en opgeslagen in fietsdepot

ZWIJNDRECHT - Vorige week, de eerste week van november, zijn de verkeerd gestalde fietsen bij het station weggehaald en opgeslagen in het fietsdepot.

Bent u uw fiets kwijt en wilt u weten of uw fiets is verwijderd? Dan kunt u deze site raadplegen en zien of uw fiets er bij is. Van alle verkeerd gestalde fietsen, die zijn weggehaald, zijn foto's gemaakt, waarop duidelijk te zien is dat de fiets niet juist gestald stond. Mocht uw fiets er bij staan dan kunt u contact opnemen met het Fietsbeheerteam, telefoonnummer 06 1404 9667.

U kunt uw fiets weer terugkrijgen tegen betaling van € 30,- euro aan administratiekosten en op vertoon van een geldig identiteitsbewijs en de bijbehorende sleutel van de betreffende fiets.

Fietsen die na 13 weken niet zijn opgehaald worden gerecycled of verkocht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.