Eerste zaalcompetitieweekend ook voor CKV Albatros van start

14 november 2016 door Hennie van der Zouw
Eerste zaalcompetitieweekend ook voor CKV Albatros van start

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag is de zaalcompetitie bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros van start gegaan. Het vlaggenschip en het eerste juniorenteam wisten gelijk twee punten te pakken!

Albatros A1 heeft haar eerste zaalwedstrijd met schotklok winnend afgesloten. In Dordrecht werd DeetosSnel A2 met maar liefst 16-22 verslagen. De wedstrijd in de Overgangsklasse D kende een grillig scoreverloop. Albatros kwam geweldig uit de startblokken en nam een 2-9 voorsprong die bij rust echter was omgebogen naar een 12-10 achterstand. In de tweede helft vond Albatros haar tweede adem en knokte de ploeg zich langs en voorbij de Dordtenaren. Een prima opsteker voor A1 dat in de veldcompetitie geen enkele wedstrijd wist te winnen.

Albatros 1 wist het goede spel van de voorbereiding in de eerste competitiewedstrijd geen vervolg te geven. In de wedstrijd tegen het Bleiswijkse Weidevogels was Albatros niet in staat om constant verdedigende druk te zetten en was het aanvalsspel te voorzichtig en te traag. De ruststand in de sporthal met een gevaarlijk stroeve vloer was 8-8 en ook in de tweede helft gaven de ploegen elkaar niet toe. Albatros was in de slotfase de gelukkigste en won niet mooi, maar wel lekker.
Albatros 3 vocht in Ridderkerk met KCR 3 een felle strijd uit. Bij rust was er nog geen beslissing gevallen: 9-9. Albatros bleek echter over meer schotkracht te beschikken en nam na rust definitief afstand: 18-21.

Albatros 5 speelde een pittige wedstrijd tegen KOAG, waarbij er continu tegen een achterstand aan werd gekeken. Aan het einde van de wedstrijd wist Albatros echter op gelijke hoogte te komen en één punt te pakken, 13-13. Zowel B1 en C1 speelde in Zeeland tegen ONDO, waarbij beide teams twee punten mee naar Zwijndrecht namen. B1 won met 10-19 en C1 met 1-15. Alle E-teams wisten hun wedstrijd te winnen en D2 won hun eerste wedstrijd in de eerste klasse verrassend van DSO D1, 16-9.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.