Burgemeester Schrijer bezoekt 60-jarig huwelijkspaar Koning-Terwel

21 november 2016 door Hennie van der Zouw
Burgemeester Schrijer bezoekt 60-jarig huwelijkspaar Koning-Terwel

ZWIJNDRECHT - Woensdag 16 november bezocht burgemeester Dominic Schrijer de familie Koning-Terwel. Zij waren op 10 november zestig jaar getrouwd.

Met trots vertelden zij over hun vier kinderen en kleinkinderen. Mevrouw Koning heeft jarenlang diverse vrijwilligerswerkzaamheden verricht voor verschillende instanties. Meneer Koning heeft onder andere gewerkt bij Van Leeuwen Buizen. Om die reden zijn zij ook in Zwijndrecht komen wonen. Meneer Koning ging al op 59-jarige leeftijd met pensioen, waardoor zij samen veel van hun vrije tijd hebben genoten. Het echtpaar gaat regelmatig nog op reis samen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.