Nationaal zilver voor O&O-turnsters

21 november 2016 door Hennie van der Zouw
Nationaal zilver voor O&O-turnsters

ZWIJNDRECHT - Bij het in Hoofddorp gehouden Nederlands kampioenschap clubteams voor meisjes en dames hebben de turnsters van de Zwijndrechtse  Gymnastiekvereniging O & O beslag gelegd op het nationale zilver.

Het team bestaande uit de turnsters Esmé van Geldorp, Desirée Storm, Renate van ’t Hof, Sabrina Weijer en Liz Gelderblom turnden in de B-categorie 140,192 punten bijeen waarmee zij het zilver voor zich opeiste.

In de A-categorie kwamen Nikki Broeksma, Gabriëlla de Man, Vicky Vercauteren, Faye Boorsma en Elyne Bickel in actie. Met een nieuw geturnd programma kwamen zij tot een totaalscore van 141,675 punten goed voor de zesde plaats.

Eredivisie turnster Naomi Visser was voor deze gelegenheid opgenomen in het team van de Nijmeegse turnclub De Hazenkamp. Met dit team scoorde Naomi 158,050 punten waarmee zij op de tweede plaats eindigde. Met haar individuele score van51,267 punten verzekerde Naomi zich van een plek in het Oranje-jeugd-team dat komend weekend gaat deelnemen aan het internationale jeugdtoernooi “Top Gym”, georganiseerd in het Belgische Charleroi.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.