Accelerando heeft zich voor meer dan 50 optredens geplaatst bij Kampioenschappen Twirlen

22 november 2016 door Hennie van der Zouw
Accelerando heeft zich voor meer dan 50 optredens geplaatst bij Kampioenschappen Twirlen

ZWIJNDRECHT - De kampioenschappen twirlen staan voor de deur voor Accelerando. Nog heel even en dan starten er weer spannende tijden voor Twirlteam Accelerando uit Zwijndrecht, want de kampioenschappen twirlen staan weer voor de deur die in december en januari in Almere zullen worden gehouden.

Aankomend weekend 26 en 27 november zullen eerst de voorrondes in Hoofddorp plaatsvinden. Niet iedereen hoeft aan deze voorrondes deel te nemen. Velen stromen al direct door naar de kampioenschappen. In ieder geval altijd de teams.

De vereniging Accelerando heeft zich voor meer dan 50 optredens weten de kwalificeren voor deze kampioenschappen, allen onderverdeeld in verschillende delen en leeftijdscategorieën. Dat is voor een twirlvereniging werkelijk een ongekend hoog aantal.

Ook kent deze club 5 meiden die zich in de kampioensklasse wisten te kwalificeren. Dit is een klasse waarvoor de meiden worden gekozen om deel te gaan nemen aan de Europees Kampioenschappen die volgend jaar in het paasweekend in Kroatië in Porec zullen plaatsvinden. Dit zijn Bonita de Ruiter bij het onderdeel 2-baton, Senna Baan bij het onderdeel 1 en 2 baton, het duo Kelly Franken en Tessa Veenstra bij het onderdeel duo twirling en Emma Heppenhuis bij het onderdeel 2 baton, super x strut en solo dance. Deze 5 meiden moeten voor de kwalificatie voor het EK 3 rondes draaien, welke starten op zondag 27 november.

Accelerando is erg trots op al haar leden en kijkt met plezier uit naar al deze weekeinden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.