Pak aan: Inwonersinitiatieven in uitvoering

24 november 2016 door Hennie van der Zouw
Pak aan: Inwonersinitiatieven in uitvoering

ZWIJNDRECHT - Initiatieven worden geboren uit goede, leuke en inspirerende ideeën. PAK AAN is er voor inwoners die met hun initiatieven Zwijndrecht nog mooier willen maken. Heeft u een idee voor uw buurt, wijk of heel Zwijndrecht?

PAK AAN is een aanpak van de gemeente Zwijndrecht om u op een gemakkelijke en snelle manier te ondersteunen bij de uitvoering van ideeën en initiatieven voor uw buurt. U bent de eigenaar van het initiatief en de gemeente is slechts faciliterend. Uw contactpersoon binnen PAK AAN! is een ambtenaar bij de gemeente Zwijndrecht. Dit is handig omdat deze contactpersoon voor u de verbindingen legt binnen het gemeentehuis. Zo heeft u één aanspreekpunt en wordt u niet van 'het kastje naar de muur gestuurd'.

U kunt zich bij PAK AAN! melden met een initiatief waarvoor u ondersteuning zoekt. Dan start een simpel proces waarin gekeken wordt welke ondersteuning de gemeente u kan bieden. Denk hierbij aan hulp bij bijvoorbeeld het rondkrijgen van een vergunning of het in contact komen met anderen. Ieder initiatief is nieuw en uniek en samen met de gemeente kunt u uw initiatief tot uitvoering brengen.

Contact
Heeft u een idee voor uw buurt en wilt u hierover van gedachten wisselen? Of bent u op zoek naar ondersteuning voor uw al verder ontwikkelde initiatief? Dien dan een aanvraag in via het aanvraagformulier op de website www.pakaanzwijndrecht.nu.

Ook kunt u contact opnemen met het PAK AAN! TEAM. U kunt hen bellen tussen 08:00 en 17:00 uur op 078 – 770 8182. Mailen kan natuurlijk ook via pakaan@zwijndrecht.nl. Binnen vijf werkdagen wordt er contact met u opgenomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.