130.000e deelnemer Burgernet woont in Zwijndrecht

24 november 2016 door Hennie van der Zouw
130.000e deelnemer Burgernet woont in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Onlangs heeft de 130.000e deelnemer zich ingeschreven voor Burgernet binnen de eenheid Rotterdam. En deze deelnemer woont in Zwijndrecht. Burgemeester Dominic Schrijer heeft daarom kort geleden het nieuwe Burgernetlid feestelijk ontvangen op het gemeentehuis.

Ook lid worden van Burgernet?
130.000 deelnemers zijn natuurlijk heel veel, maar met meer deelnemers kunnen we onze leefomgeving nog veiliger maken. Als lid van Burgernet helpt u de politie met het zoeken naar een vermist/verdacht persoon of voertuif dankzij directe meldingen vanuit de politiemeldkamer. Kijk hier voor meer informatie over Burgernet. Aanmelden kan via www.burgernet.nl of download de Burgernetapp (iOS en Android).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.