Wethouder Robert Kreukniet opent nieuw pand van Van der Wiel

25 november 2016 door Hennie van der Zouw
Wethouder Robert Kreukniet opent nieuw pand van Van der Wiel

ZWIJNDRECHT - Onder grote belangstelling heeft wethouder Robert Kreukniet (economie) op zaterdag 19 november de nieuwe winkel van woninginrichter Van der Wiel geopend in de Burgemeester Jansenlaan 149.

Na ongeveer 35 jaar gehuisvest te zijn geweest in de Burg. de Bruïnelaan heeft de woninginrichter een  nieuw pand gevonden in winkelcentrum Noord. In verband met de nieuwe huisvesting wordt er tot 20 december op een groot aantal producten korting gegeven.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.