Winst voor beide selectieteams van Albatros

28 november 2016 door Hennie van der Zouw
Winst voor beide selectieteams van Albatros

ZWIJNDRECHT - Zowel het eerste als het tweede team van de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros wisten afgelopen zaterdag te winnen.

De confrontaties tussen de selecties van Albatros en Fortis leverde twee zeer spannende wedstrijden op waarbij Albatros in beide gevallen aan het langste eind trok. De wedstrijd tussen de eerste teams ging de gehele wedstrijd gelijk op waarbij Albatros in het begin steeds de voorsprong pakte.

Halverwege de wedstrijd draaide dit echter om en wist Fortis meer de leiding te pakken en had Albatros meer moeite met scoren. Tegen het einde van de wedstrijd wist Albatros weer makkelijker de korf te vinden en de stand op gelijke hoogte te brengen. Met een mooi doelpunt van Stefan den Hoed in de laatste minuut werden de punten gepakt, 21-20.

Het tweede kende een even spannende wedstrijd waarbij Youri Fortuin in de laatste minuut het winnende doelpunt wist te maken, 16-15.

Albatros 4 boekte een mooie zege op Gemini 2, 14-21 en ook C1 wist gemakkelijk te winnen van KCC met 1-14.

Net als de seniorenselectie maakte D1 en D2 het ook erg spannend. In de laatste minuut stond Albatros D1 met 11-12 voor tegen Nieuwerkerk, maar Nieuwerkerk wist de gelijkmaker te scoren. Albatros liet het er echter niet bij zitten en maakte in de slotseconden het winnende doelpunt, 12-13! Ook een thriller voor D2 dat tegen DSO speelde. Twee minuten voor tijd kwam D2 op een 5-6 voorsprong. Helaas wist D2 de voorsprong niet vast te houden en scoorden DSO de gelijkmaker in de laatste minuut, 6-6.
De grootste uitslag is deze week voor F4 dat er maar liefst 20 scoorden tegen Nieuwerkerk en er maar eentje door liet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.