Veel belangstelling voor groepsaankoop woningisolatie

30 november 2016 door Hennie van der Zouw
Veel belangstelling voor groepsaankoop woningisolatie

ZWIJNDRECHT - Woensdag 23 november 2016 bezochten ruim 70 mensen de informatieavond in het gemeentehuis van Zwijndrecht over groepsaankoop woningisolatie.

Via deze aankoop kunnen eigenaren van woningen eenvoudig en voordelig hun woning isoleren. Daarnaast profiteren zij  nog van extra voordeel: 20% isolatiesubsidie via de overheid bij minimaal twee getroffen isolatiemaatregelen. Uw woning kan op verschillende manieren worden geïsoleerd. Door warmte binnenshuis te houden hoeft de ketel aanzienlijk minder hard te stoken. Dat levert een behoorlijke verlaging op in de stookkosten. Bij een gemiddelde tussenwoning en een investering van ongeveer € 800,- bespaart u op jaarbasis al gauw ruim €200,-. Daarmee verlaagt u blijvend de energierekening, heeft u jarenlang plezier van het verhoogde wooncomfort en verdient u uw besteding na ongeveer vier jaar terug.

Vrijblijvend meedoen
Om mee te doen schrijft u zich zonder verplichting als huiseigenaar in via www.regionaalenergieloket.nl  Aansluitend ontvangt u een informatiepakket en uitnodiging voor een afspraak met het isolatiebedrijf. Vervolgens wordt uw woning gescreend, ontvangt u een op-maat-offerte en beslist u of u definitief meedoet. U kunt inschrijven tot 31-12-2016

Regionaal Energieloket
Het Regionaal Energieloket voor de regio Drechtsteden is ontwikkeld door Bleeve in samenwerking met de gemeente Dordrecht en de overige Drechtsteden. Het Regionaal Energieloket faciliteert woningeigenaren van A tot Z met energie besparen en duurzaam wonen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.