Locoburgemeester Robert Kreukniet bezoekt 65-jarig huwelijkspaar Den Breejen

07 december 2016 door Hennie van der Zouw
Locoburgemeester Robert Kreukniet bezoekt 65-jarig huwelijkspaar Den Breejen

ZWIJNDRECHT - Op 5 december 2016 is locoburgemeester Robert Kreukniet hartelijk ontvangen bij echtpaar Den Breejen ter ere van hun 65-jarig huwelijk. 

Meneer en mevrouw Den Breejen hebben elkaar ontmoet op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Samen met een buurmeisje liep mevrouw langs meneer Den Breejen en zijn vriend. Eén knikje was voldoende en er volgde een afspraakje.

Meneer Den Breejen heeft 40 dienstjaren gehad, waarvan de eerste twee bij de marine. Daarna werkte hij 38 jaar bij de telefoondienst en ging hij op zijn achtenvijftigste met pensioen. Van het pensioen hebben meneer en mevrouw Den Breejen erg genoten. Zo zijn ze veel op reis geweest, met een bus of op een cruise. Het echtpaar woont al zo'n veertig jaar in een appartement met een prachtig uitzicht over Zwijndrecht en omgeving.

Ze zijn erg dankbaar voor alle kaartjes die zij hebben ontvangen. Het 65-jarig huwelijk wordt gevierd met visite en samen met hun kinderen gaat het echtpaar lekker lunchen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.