Korfballers sv Conventus vieren een glansrijke overwinning

12 december 2016 door Hennie van der Zouw
Korfballers sv Conventus vieren een glansrijke overwinning

ZWIJNDRECHT - Na een paar pechweekenden, waarin twee wedstrijden werden verloren heeft Conventus afgelopen zondag weer laten zien wat zij waard zijn. De wedstrijd tegen Springfield uit Hoeven werd met 23-12 gewonnen en daarmee staat Conventus op een 3e  plaats in de competitie.

Over alle schakels werd gescoord en Conventus doet weer mee in de race om de bovenste plaatsen in de competitie. Doelstelling is een 1e  of een 2e plaats.

Onder leiding van coach Benno Snaphaan, die de tijdelijk zieke Cees Blok vervangt, was de selectie van Conventus weer ouderwets in vorm. In de eerste helft pakten zij al een voorsprong van 10 punten en dat zou de verdere wedstrijd zo blijven. Conventus speelde met veel vertrouwen en lieten zien waar zij om bekend staan. Werken voor elkaar en met elkaar, naast een hoop spelvreugde.

De goede voorbereidingen hebben hun vruchten afgeworpen.  Conventus begon superieur aan de wedstrijd en nam direct al een ruime voorsprong. Het team hield zich goed aan de afspraken en speelde de aanvallen slim uit. In de tweede helft dwong het door WellnessSun gesponsorde team opnieuw respect af. De strafballen werden zonder fouten omgezet in punten. Al met al een leuke en sportieve wedstrijd zonder gele kaarten.

Scores sv Conventus:
Priscilla Zijlmans 5x, Kirsten Winters 4x, Selma van Putten 4x, Nico Philippo 3x, Jorrit de Bruijn 3x, Jeroen v.d. Pol 2x, Ellen Verschoor 1x en Thomas Streefkerk 1x

Foto-credit: Kees Streefkerk / sv Conventus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.