Jonge Geitjes op kinderboerderij de Kiboe-hoeve

16 maart 2015
Jonge Geitjes op kinderboerderij de Kiboe-hoeve

ZWIJNDRECHT - De lente is afgelopen week op de  kinderboerderij  in Zwijndrecht begonnen! De eerste dwerggeitjes zijn geboren.  De aankomende weken worden nog veel meer jonge dieren verwacht.

Op 30 mei is het weer schapenscheerdersfeest en is er die dag van alles te doen. Ook zal er weer een rommelmarkt gehouden worden. Wilt u een kraam huren, geef u dan snel op voor 10 euro per kraam.  Voor aanmelden en informatie kunt u bellen of mailen naar de beheerder  Q. van den Bosch, van kinderboerderij de Kiboe-hoeve.

Komen jullie snel bij de jonge dieren kijken?  

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.