Kiboe-hoeve alleen in de middag geopend vanwege onderhoud

15 april 2015
Kiboe-hoeve alleen in de middag geopend vanwege onderhoud

ZWIJNDRECHT -  Vanaf maandag 21 april is de kinderboerderij De Kiboe-hoeve dagelijks geopend vanaf 13.00 uur in plaats van 10.00 uur. Dit heeft te maken met onderhoudswerkzaamheden waarbij de voetpaden van de kinderboerderij opnieuw worden aangelegd. Vanwege de veiligheid is Kiboe-hoeve daarom de komende periode in de ochtenduren gesloten.

In de ochtenduren worden de materialen aan- en afgevoerd waardoor de veiligheid van de bezoekers niet kan worden gegarandeerd. Daarom wordt de Kiboe-hoeve de komende periode in de ochtenduren tot 13.00 uur gesloten. Ook in de middaguren wordt gewerkt aan de voetpaden waarbij bepaalde gebieden worden afgesloten en het overige deel van de kinderboerderij gewoon kan worden bezocht.
 
Zodra bekend is wanneer de werkzaamheden zijn afgerond en de kinderboerderij weer op de normale tijden geopend is, informeren wij hierover. De sluitingstijden blijven ongewijzigd. Deze tijden zijn te vinden op de website van de Kiboe-hoeve www.kiboe-hoeve.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.