Politie zoekt getuigen van bedreiging op de Kort Ambachtlaan

14 december 2016 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt getuigen van bedreiging op de Kort Ambachtlaan

ZWIJNDRECHT - De politie zoekt getuigen van een bedreiging die op vrijdag 25 november in Zwijndrecht plaatsvond.

Een man uit Zwijndrecht fietste rond 20.00 uur op de stoep van de Kort Ambachtlaan, vlak bij de Anjerstraat, toen twee mannen hem tegemoet kwamen lopen. Het slachtoffer reed niet hard en toen één van de mannen hem de weg blokkeerde, kon hij nog tijdig afremmen. Eén dader haalde een vuurwapen tevoorschijn en eiste dat het slachtoffer zijn zakken leegmaakte. De fietser zei echter herhaaldelijk dat hij niets bij zich had en de mannen dropen daarop af. Het slachtoffer bleef geschrokken, maar ongedeerd achter.

Signalement
Beide mannen hadden donkere kleding aan. De man met het vuurwapen droeg een bivakmuts, de andere man mogelijk ook. Ze waren beiden tussen de 15 en 20 jaar en waren ongeveer 1.70 meter lang. Ze spraken normaal Nederlands.

Bel de politie
Wie getuige van het voorval is geweest of weet wie de mannen zijn, kan contact opnemen met de recherche in Dordrecht. Ook andere informatie dat kan helpen in het onderzoek is welkom op het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem belt u naar 0800-7000.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.