dinsdag 14 juli 2020

Alles over Zwijndrecht

Tweede Groote Lindt OPEN voor FC Bundesliga en FC Rookworst

15 juni 2020 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Onder prachtige zomerse weeromstandigheden was ook het tweede Groote Lindt “OPEN” een succes. In totaal z’n 60 spelers, leden en niet-leden, op de grasmat tijdens de reguliere zaterdagtraining. Met slechts één doelpunt verschil wist FC Rookworst (JO13-JO15) de winst naar zich toe te trekken.

FC Hans Worst moest het doen met een 2e plaats en FC Knakworst eindigde in de afsluitende poule als 3e. Bij de JO17-JO19 was FC Bundesliga duidelijk het sterkste trainingsteam. Op een gedeelde 2e plaats eindigde FC Premier Leaque en FC Serie A. Ondanks alle corona-maatregelen een hele mooie zaterdagtraining met tevreden jeugdspelers en jeugdtrainers. Zaterdag a.s. nog een training ter afsluiting van het seizoen waarna van 22 juni t/m 15 juli de gratis SummerSoccerSchool voor leden en niet-leden bij Groote Lindt zal starten.

Lees meer over:

toernooi groote lindt
Deel dit bericht met je vrienden!