zondag 12 juli 2020

Alles over Zwijndrecht

Het Badhuis is weer open

2 juni 2020 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Het Badhuis was 11 weken gesloten, wat een lange tijd. Bezoekers van Het Badhuis hebben hun huiskamer enorm gemist. Gelukkig was er wel contact tussen de bezoekers onderling en ook de vrijwilligers deden zoveel ze konden om er met elkaar voor te zorgen, dat niemand echt alleen was. Wat zullen we elkaar veel te vertellen hebben en daarom zijn we blij dat vanaf dinsdag 2 juni de deur weer opengaat, de vlaggen kunnen weer naar buiten. Wees welkom!

Houd wel de richtlijnen in acht, dan zorgen we er met elkaar voor dat Het Badhuis open kan blijven.
In verband met de veiligheidsvoorschriften worden de tafels anders neergezet, ontvangen bezoekers bij de voordeur instructies en wordt er naar hun gezondheidsstatus gevraagd. Ook zal de achterdeur als uitgang gebruikt gaan worden, zodat we eenrichtingsverkeer toe kunnen passen.

De Koffie-inloop en alle activiteiten die samenvallen met de koffie-inloop gaan met ingang van 2 juni weer van start en lopen in de maanden juni en juli door. Iedereen is welkom van dinsdag tot donderdag van 10.00 tot 15.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur voor koffie, thee en een praatje.

De Kidsclubs op woensdag en zondag gaan weer van start. De kinderen hoeven onderling geen afstand te bewaren. Vrijwilligers houden zich wel aan de 1,5 meter afstand. Als het weer het enigszins toelaat, kiezen we zoveel mogelijk voor buitenactiviteiten. Kidsclub op zondag op 14 en 21 juni en Kidsclub op woensdag op 3, 10, 17 en 24 juni. Welkom vanaf 14.00 uur, de club is van 14.30 tot 16.00 uur.
Dit jaar helaas geen slaapfeest, maar op vrijdagavond 28 juni maken we er, om het seizoen af te sluiten, van 19.00 tot 22.00 uur een gezellig feestje van in en rond Het Badhuis!

Linedance valt onder sportactiviteiten/binnen. Dansen kan dus niet, maar met ingang van 8 juni staat op maandagavonden in juni de koffie om 19.00 uur klaar. We hopen zo voor de zomervakantie nog een paar gezellige momenten met elkaar te hebben.

In juni zal Het Badhuis op dinsdagavond weer open zijn voor ontmoeting, een hapje en een drankje. Omdat kaarten op 1,5 meter niet te doen is, zal het tot de zomerstop, hierbij blijven.

In juni zullen we iedere donderdagavond buurtmaaltijd houden voor een groep van maximaal 20 personen. Wijkbewoners krijgen de mogelijkheid om zich voor 2x per maand in te schrijven om mee te eten. Net als bij de koffie-inloop gebruiken we de achterdeur als uitgang en dient u zich aan de algemene richtlijnen te houden, die hierboven beschreven zijn. U kunt zich opgeven voor max. twee buurtmaaltijden deze maand voor € 3,50 p.p. heeft u naast heel veel gezelligheid een hoofdgerecht en een toetje incl. koffie of thee. Bel naar de Badhuistelefoon 078-7850503, vol=vol.

De samenkomsten zullen vanaf zondag 7 juni weer doorgaan van 10.30 tot 12.00 uur, met koffie & thee, maar voorlopig zonder lunch.

Lees meer over:

geopend badhuis
Deel dit bericht met je vrienden!