Sunday 26 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Berend Kinds na 51 jaar Verkerk met pensioen

28 mei 2020 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Na 51 jaar onafgebroken dienstverband bij Verkerk in Zwijndrecht is afgelopen 26 mei Berend Kinds met pensioen gegaan.

26 mei jongstleden was een bijzondere dag. Na liefst 51 jaar dienstverband bij Verkerk hebben we op passende wijze afscheid genomen van onze collega Berend Kinds. Uitgezwaaid door vele collega’s middels een erehaag en nog één keer genietend van de wekelijkse loempia uit het bedrijfsrestaurant tijdens zijn laatste werkdag gaat Logistiek Medewerker Berend na een rijke Verkerk-carrière genieten van zijn welverdiend pensioen. We zijn bijzonder trots op dit unieke verbond van werkgever- en werknemerschap.

Lees meer over:

pensioen verkerk
Deel dit bericht met je vrienden!