Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Buurtmaaltijd bezorgdienst ook in mei

4 mei 2020 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Helaas is Het Badhuis nog steeds gesloten. Jammer genoeg kunnen we nog steeds niet samen eten. Wat we wel doen, is voor u koken en het vervolgens bij u bezorgen. We doen dit ook in de maand mei voor de bewoners van wijk Centrum. Wilt u op donderdag 7 mei een heerlijke Badhuismaaltijd thuisbezorgd hebben, dan kunt u zich opgeven via Facebook, u kunt bellen naar de Badhuistelefoon of u stuurt een mail naar badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl. Opgeven kan tot woensdagavond.

De maaltijden kosten zoals gewoonlijk € 3,50 per persoon en hiervoor krijgt u een heerlijk hoofdgerecht en een toetje. U krijgt van ons een instructie voor het afrekenen. U kunt zich ook alvast aanmelden voor donderdag 14 mei, woensdag 20 mei en donderdag 28 mei.

De Badhuistelefoon
Het telefoonnummer van Het Badhuis is 078-7850503. U kunt bellen voor een gezellig praatje, als er een boodschap voor u gedaan moet worden of voor een andere hulpvraag. Maak er gebruik van, zo houden we contact met elkaar en bent u niet alleen.

Lees meer over:

het badhuis warme maaltijden
Deel dit bericht met je vrienden!