zaterdag 15 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Buurtmaaltijd bezorgdienst

20 april 2020 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op donderdag 9 april is Het Badhuis gestart met het bezorgen van maaltijden. Nu de buurtmaaltijden op dinsdag en donderdag niet door kunnen gaan, is het toch mogelijk voor de bewoners van wijk Centrum en Walburg om lekker thuis te eten van een warme maaltijd. In Het Badhuis wordt ieder week de maaltijd klaargemaakt en verpakt op een veilige manier en vervolgens wordt de maaltijd thuisbezorgd.

Wilt u op donderdag ook een heerlijke Badhuismaaltijd thuisbezorgd hebben, dan kunt u zich opgeven via Facebook, u kunt bellen naar de Badhuistelefoon of u stuurt een mail naar badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl. Opgeven kan tot woensdagavond.
De maaltijden kosten zoals gewoonlijk € 3,50 per persoon, voor een hoofdgerecht en een toetje. U krijgt van ons een instructie voor het afrekenen.

De Badhuistelefoon
Het telefoonnummer van Het Badhuis is 078-7850503. U kunt bellen voor een gezellig praatje, als er een boodschap voor u gedaan moet worden of voor een andere hulpvraag.

Lees meer over:

het badhuis maaltijden bezorgen
Deel dit bericht met je vrienden!