maandag 13 juli 2020

Alles over Zwijndrecht

Zwijndrechter Bart Mijnster in de musical TINA

7 februari 2020 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Zwijndrechtse Bart Mijnster in de musical TINA – De Tina Turner Musical. Vanaf 1 februari 2020 gaat Bart Mijnster de rol van Erwin Bach spelen in de musical over het leven van Tina Turner. Op 9 februari 2020 is de galapremière in het Beatrix Theater in Utrecht.

Bart Mijnster
Na vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda, begon hij de studie muziektheater aan het CODARTS Conservatorium in Rotterdam, waar hij les kreeg van onder meer Harjo Pasveer en Alberto ter Doest. Na zijn opleiding was hij werkzaam als acteur, schrijver en producent bij Van Hoorne Entertainment, tot 2017 wanneer hij 2 jaar lang zijn horizon verbreedde als zanger/entertainer voor de Duitse cruisevaartmaatschappij AIDA cruises.

TINA – De Tina Turner Musical
Geproduceerd in nauwe samenwerking met en geautoriseerd door Tina Turner is deze productie van Stage Entertainment de enige musicalproductie over haar leven. De wereldpremière in april 2018 in het Aldwych Theatre in Londen brak alle box office records van het theater en de show speelt nog steeds voor uitverkochte zalen op West End. Daarnaast, is de musical ook te zien in Hamburg en ging afgelopen november in première on Broadway.

Tina – De Tina Turner Musical is vanaf 1 februari 2020 (nu?) te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en is daarmee de opvolger van MAMMA MIA!. De rol van Tina wordt vertolkt door Nyassa Alberta en naast haar zijn o.a. Juneoer Mers, Gaia Aikman, Marianne Kloeze, Terence van der Loo, Aisa de Winter en Jeannine La Rose te zien.

Lees meer over:

musical tina turnes
Deel dit bericht met je vrienden!